سمپوزيوم بهداشت روان و چاقي

بهداشت روان از مقولاتي است که در بسياري از مواقع مغفول واقع ميشود و اين غفلت موجب ناکار آمدي در عرصه هاي مختلف ميگردد. يکي از اين عرصه ها حوزه درمان چاقي است. به عبارت ديگر بايستي گفت که بدون لحاظ کردن مسائل رفتاري نمي توان نگرشي جامع بر مسئله چاقي و درمان آن داشت.

به همين دليل انجمن پيشگيري و درمان چاقي ايران با همکاري پژوهشکده علوم غدد درونريز و متابوليسم براي چهارمين بار اقدام به برگزاري سمپوزيوم بهداشت روان و چاقي در تاريخ سيزدهم تيرماه نمود.

دکتر فاطمه خدايي فر روانپزشک و عضو هيات علمي دانشگاه اولين سخنران اين گردهمايي بود که سندرم پرخوري شبانه را ارائه داد. سپس چاقي و سبک زندگي توسط دکتر عبداله فرهادي نسب روانپزشک و عضو هيات علمي بيان شد و در ادامه دکتر گلنوش شهباز متخصص روانشناسي باليني در ارتباط با سطوح پيشگيري در چاقي با تمرکز بر مدل هاي رواني اجتماعي به سخنراني پرداخت.

دکتر عبدالجميد بحرينيان دبير برنامه و عضو هيات مديره انجمن پيشگيري و درمان چاقي ايران در اولين سخنراني بخش دوم برنامه به سخنراني با موضوع اثر بخشي درمان شناختي رفتاري مبني بر کاهش استرس در چاقي پرداخت و سپس تنظيم هيجاني در بيماران چاق توسط دکتر بنفشه مهاجرين متخصص روانشناسي باليني ارائه شد. اثر بخشي رفتار درماني ديالکتيک آخرين سخنراني اين گردهمايي بود که توسط دکتر عطيه صفرزاده يکي ديگر از روانشناسان عضو هيات علمي دانشگاه بيان شد.

اين سمپوزيوم با پانل پرسش و پاسخ خاتمه يافت.